Wagenparkbeheer

Door inzicht in uw wagenpark te creëren door middel van een rittenregistratiesysteem, realiseert u een aanzienlijke besparing. Wij helpen u graag dit inzicht te krijgen zodat u het wagenpark nog efficiënter kan inzetten.

Een betere planning

Naast inzicht in rittenregistraties heeft u ook inzicht in de actuele locaties van uw voertuigen. Deze locaties worden weergegeven op een geïntegreerde Google Maps applicatie op uw online account. Zo bent u op elk moment van de dag op de hoogte van actuele locaties en bent u in de gelegenheid de planning en communicatie met uw medewerkers te optimaliseren.

Inzicht in rijgedrag

Rijdt een berijder efficiënt en hoeveel ritten worden er per dag afgelegd? Dit zijn vragen die wij in de praktijk veel tegenkomen. Met een rittenregistratiesysteem heeft u inzicht in dit gedrag. U ziet op welke tijdstippen ritten worden gereden, waar deze ritten naartoe gaan, hoeveel ritten er per dag worden gereden en hoeveel kilometers en worden afgelegd. Uiteraard heeft u nog meer mogelijkheden die wij u graag telefonisch demonstreren. Wij zijn te bereiken via t: 010-8200190. 

 

Wagenparkbeheer online ritregistratie

Urenregistraties 

Naast rittenregistraties heeft u inzicht in het aantal actieve uren van een voertuig per dag. Oftewel, hoeveel wordt er per voertuig binnen een bepaalde periode gereden. Hierbij wordt onderscheid gemaakt in privé en zakelijke ritten.  

Kilometeroverzichten

Op het online account en in de exports die u naar Excel exporteert, heeft u volledige overzichten van gereden kilometers van een voertuig. Ook heeft u van elk voertuig actueel inzicht in de huidige kilometerstanden. Zo weet u altijd in welke fase het voertuig is, voor bijvoorbeeld het inplannen van onderhoudsbeurten. 

Bereken welke besparing u realiseert door het toepassen van een rittenregistratiesysteem in uw wagenpark.